Booking & Contact

Adam Douglas with Vestby Storband and Tracel Gospel

 

En liten gruppe av sanger fra Traces Gospel synger bak Adam Douglas med Vestby Storband. (ingen konsert 22.11)

Adam Douglas synger Joe Cocker med Vestby Storband
Vestby Storband inviterer i høst til en konsert hvor artisten Joe Cocker hylles med et program bestående av hans best kjente 60- og 70-tallslåter. Tenk Woodstock 1969… Låtene som skal spilles er arrangert for storbandet av Jarle G. Storløkken, og som vokalsolist får vi med oss ingen ringere enn Adam Douglas!
Adam har lenge vært et kjent navn for de av oss som setter pris på sjelfulle vokalprestasjoner i Blues/RnB/Soul-landskapet, og med sin deltakelse i årets Stjernekamp på NRK, har den beskjedne amerikaneren med Sognedialekt vist gang på gang at han hører til i det absolutte toppsjiktet av mannlige vokalister her til lands. Og til å tolke Joe Cockers 60-tallsmateriale finnes det simpelthen ikke noe bedre valg enn Adam Douglas!
Jarle G. Storløkken har en lang merittliste både som gitarist, komponist og arrangør. I løpet av de siste årene har Jarle blitt VSBs gode venn og favorittarrangør, ikke minst på grunn av Joe Cocker-arrangementene han har skrevet for oss.
Alle som har hørt Joe Cockers versjon av låter som Beatles «With a little help from my friends» eller Leonard Cohens “Bird on a Wire” vet at disse er ufullstendige uten solid backing-vokal. Dette kunne VSB ikke greie selv, og har derfor vært så heldige å få hjelp av medlemmer fra Traces Gospel Choir til å gjøre opplevelsen komplett!
Konserten finner sted den 4. november på Vestby Arena (forhåndssalg av billetter på ticketmaster). Møt opp, og bli med på å jage bort høstmørket for en stund!

PS Servering alle rettigheter 18 år

Location: 
Vestby Arena
Date: 
Saturday, 4 November 2017 20:00 to 22:00

Traces Gospel Choir is a small women’s group with roots in many continents.

Traces is a diverse ensemble, with members of different musical backgrounds who sing gospel and positive secular music in Norway and the rest of the world. 

Contact Us

Signup to our newsletter: